Aranjamente Speciale

Fotografii Aranjamente Speciale Nunta Vatra Dornei - Suceava - Bogadi Mariage

Aranjamente / Efecte Speciale

Doriți ca evenimentul dumneavoastră să imprime invitaților o amintire cât mai plăcută ? Atunci, cu siguranță, trebuie folosite soluții care să ajute la acest lucru. Vă propunem o varietate de aranjamente / efecte speciale și diverse accesorii, care vor face ca evenimentul vostru să fie realmente deosebit. Momentele culminante ale serii, dar nu numai, vor fi mai romantice, mai speciale și de neuitat.

Sunteți tentați să credeți că astfel de aranjamente și efecte speciale sunt simple mofturi ? Nu este chiar așa ... momentele importante din viața noastră merită să fie marcate cu un astfel de spectacol, cu ceva ce va da fiori și va face să se simtă mai profund momentul, ceva prin care să se poată sublinia importanța evenimentului. Fântână de Ciocolată, Gheață Carbonică, Lumini Ambientale, Photo Corner, Artificii, Bule de Săpun, Baloane, Perdele de Lumini, Diverse Accesorii pentru Evenimente  - toate sunt la dispoziția voastră și le puteți alege. Fiți vedete cel puțin pentru o seară ! :-)

  Fântână de Ciocolată / Bufet Fructe   -   Click pentru detalii !

  Gheață Carbonică (Dry Ice)   -   Click pentru detalii !

  Decoruri / Aranjamente din Baloane:   -   Click pentru detalii !

  Lumini Ambientale / Arhitecturale   -   Click pentru detalii !

  Photo Corner (Decor Fotografii) - Îți propunem mai multe variante de amenajarea a unui decor pentru fotografii, special gândit pentru voi și evenimentul vostru. Acesta poate fi amenajat în funcție de locație, fie în interior, fie în aer liber și pe lângă diversele decorațiuni folosite veți avea la dispoziție diverse accesorii care vor ajuta la realizarea unor fotografii speciale. Vă oferim rame vintage de diferite dimensiuni, articole vestimentare haioase, plus așa numitele ”photo booths” care reprezintă de fapt diverse decupaje din carton sau alte materiale de diferite forme și culori (ochelari, mustăți, texte diverse ...) și care vor contribui cu siguranță la buna dispoziție a invitaților.

  Artificii Interior și Exterior - Artificiile dau un farmec aparte oricărui eveniment, marcând momentele speciale ale serii ce vor ramane în memoria Invitaților și a dumneavoastră. Vă propunem artificii pentru valsul mirilor fără fum și miros, artificii pentru tort și o gamă variată de artificii de exterior (în funcție de complexitate, acestea vor fi asigurate de noi sau de o firmă colaboratoare).

  Mașină Bule de Săpun - Creează o atmosferă spectaculoasă și un efect feeric la nunți, botezuri, evenimente diverse prin producerea de baloane de săpun cu ajutorul unui jet de aer care trece prin niște orificii, alimentate cu un lichid special. Poate fi folosită la valsul mirilor, servirea tortului, amuzamentul copiilor la botezuri, etc.

  Tunuri Confetti - Sunt ideale pentru orice eveniment festiv, adaugă romantism nunții, putându-se folosi la ședința foto, la ieșirea de la cununia civilă sau religioasă, la valsul mirilor, la tăiatul tortului, la petrecerea de botez, majorate și alte evenimente.

  Perdele și Instalații de Lumini - Lumina feerică a perdelelor și instalațiilor de lumini va da un plus de eleganță decorului. Se poate lumina cu acestea masa mirilor, decorul din spatele mesei mirilor, arcada de la intrare, etc.

  Accesorii Diverse - Sticle de Nuntă, Pungi de Cadouri, Cutii pentru Prăjituri, Baloane de diferite forme și culori, Lampioane Zburătoare, Luminarii, Pompoane hârtie, Ornamente pentru mașini, Funde decorative, Petale, Lumânări, Mărturii, Numere de Masă, Șervețele, etc.

Contactați-ne și împreună cu dumneavoastră vom stabili care sunt cele mai potrivite accesorii și efecte speciale pentru evenimentul dumneavoastră. Menționăm, pentru clienții ale căror evenimente se vor desfășura în săli care au aranjamente proprii, că serviciile descrise mai sus se pot oferi chiar dacă nu se mai optează și pentru alte tipuri de aranjamente (sală, intrare, flori, ...). De exemplu, aveți nevoie doar de gheață carbonică sau doar de lumini ambientale, vă putem oferi fără probleme doar serviciile dorite, bineînțeles în limita disponibilitații acestora în data dorită.

Cu Noi Visele Tale Devin Realitate

  GDPR ANPC