Serviciile Noastre

Aranjamente Florale

Buchetul miresei cât și restul aranjamentelor florale sunt soluția ideală pentru a intensifica stilul și eleganța nunții.  

Aranjamente Sală

Aranjamentele și decorațiunile de interior, în diverse nuanțe și texturi, vor transforma sala într-un cadru deosebit.  

Intrare / Biserică

Decorațiunile și aranjamentele de biserică și intrare dau invitaților prima impresie despre evenimentul vostru.  

Aranjamente Speciale

Aranjamentele speciale vor face ca nunta voastră să fie deosebită, iar momentele culminante ale serii vor fi de neuitat.  

Fântână de Ciocolată

Fântâna cu ciocolată de foarte bună calitate și fructele proaspete oferă invitaților un spectacol mult mai romantic.  

Photo Corner

Îți propunem mai multe variante de amenajarea a unui colț pentru fotografii, special gândite pentru voi și evenimentul vostru.  

Gheață Carbonică

Efectul de fum greu cu gheață carbonică va deveni cu siguranță imaginea de referință în amintirea oricărui invitat.  

Decoruri Baloane

Adaugă un strop de magie evenimentului tău cu decorurile realizate din baloane în culori simple sau viu colorate.  

Consultanță Gratuită

Împreună vom găsi cele mai bune soluții astfel încât evenimentul să se adapteze stilului, imaginației și bugetului vostru.  

Despre Servicii

Bogadi Mariage vă transformă evenimentul într-un spectacol unic prin pasiunea și atenția acordată fiecărui detaliu. Acoperim o gamă largă de servicii, începand de la consultanța acordată gratuit și până la diverse tipuri de aranjamente, decorațiuni, efecte speciale și accesorii specifice fiecărui eveniment. Ne axăm în principal pe servicii specifice nunților și botezurilor, însă vă putem ajuta și cu organizarea altor tipuri de petreceri, cum ar fi aniversări, baluri, majorate, tăieri de moț, etc. Suntem deschiși sugestiilor voastre și nu ezitați sa ne cereți orice serviciu pe care vi-l doriți chiar dacă nu-l vedeți prezentat în cadrul site-ului ... vom face tot posibilul să vi-l oferim. Vă garantăm că ne vom respecta sloganul și, în funcție de bugetul dumneavoastră, vom face tot ce ține de noi pentru a vă oferi un eveniment deosebit.

GDPR ANPC