Complexitatea pe care o presupune organizarea unui eveniment poate părea descurajantă pentru oricine, și aceasta fără a mai lua în calcul și încărcătura emoțională a persoanelor implicate direct. Consultanța oferită de Bogadi Mariage este în măsură să vă dezvăluie pașii ce trebuie urmați în fiecare etapă. Împreună vom găsi cele mai bune soluții astfel încât evenimentul să se adapteze stilului, imaginației și bugetului dumneavoastră.

Putem veni în sprijinul viitorilor miri cu sfaturi utile și practice ce vor face totul mult mai simplu. Prin consultanța acordată veți ști de unde sa începeți, cum să începeți și ceea ce aveți nevoie pe parcursul pregătirilor de nuntă, sau dacă nu aveți suficient timp pentru pregătiri, lasați totul în seama noastră și ne vom ocupa pentru dumneavoastră și în locul dumneavoastră de absolut tot ce este necesar ... vom face totul așa cum vă doriti și în așa fel încât să fiți "invitații" de onoare la nunta voastră !

Pe lângă serviciile oferite de noi, vă punem la dispoziție și diverse alte servicii conexe, oferite prin intermediul diverșilor noștri parteneri și colaboratori, astfel încât putem spune că suntem capabili să organizăm un eveniment de la A la Z ! Principalele categorii de servicii pe care le putem intermedia pentru dumneavoastră sunt:

  Locații / Săli Evenimente - Imediat ce ați stabilit data evenimentului, primul pas este alegerea unei săli unde acesta va fi sărbătorit, acest lucru fiind recomandat să se facă cu cel puțin 6 luni inainte. Când se alege sala / restaurantul este nevoie să se țină cont de unele aspecte, cum ar fi: capacitatea sălii, așezarea meselor și a ringului de dans, bucătăria și complexitatea meniului oferit, eventuala prezență a unei terase unde invitații se pot relaxa, ventilarea și iluminarea încăperii, părerile altor clienți, etc. Datorită faptului că suntem familiarizați cu majoritatea sălilor din zonă, suntem în măsură sa vă elucidăm toate aspectele prezentate anterior și împreună cu dumneavoastră să alegem sala cea mai potrivită pentru evenimentul ce va urma.

  Formații Muzică - Muzica creează buna dispoziție și este indispensabilă pentru orice eveniment, fiind necesară în fiecare moment al petrecerii. De obicei, în zona noastră, nunțile sunt acompaniate de formații specializate, dar se poate folosi și un DJ profesionist. Formația aleasă trebuie neapărat să cunoască obiceiurile și tradițiile de nuntă din zonă, să fie capabilă să ofere melodii din toate genurile și pentru toate gusturile, practic este nevoie să se muleze pe specificul invitaților dumneavoastră. Pentru reușita petrecerii este necesar ca formația să întrunească specialiști buni în muzică și să beneficieze de echipamente de bună calitate (microfoane, boxe, instrumente muzicale). Cunoaștem multe formații de muzică și în funcție de dorințele și bugetul dumneavoastră suntem în măsură să vă facem cea mai bună recomandare.

  Servicii Foto-Video - Evenimentul dumneavoastră ține o zi, însă aminitirile despre această zi țin toată viața. Pentru că memoria noastră nu are capacitatea de a păstra intact fiecare moment și pentru a evita transformarea evenimentului în uitare, este nevoie să se apeleze la serviciile foto-video. În cazul acestor servicii cea mai bună calitate este obligatorie și se recomandă să nu se facă nici un fel de compromis în momentul în care se aleg furnizorii acestor servicii. Fotografiile surpinse pe parcursul evenimentului plus o filmare calitativă și de bun gust vor fi o adevărată bucurie când peste ani și ani veți retrăi toate acele momente minunate prin intermediul lor. Tehnologiile de ultimă oră permit o calitate superioară a serviciilor foto-video și este important să cunoașteți ce fel de echipamente se vor folosi. Fotograful și cameramanul de nuntă trebuie să dețină o experiență îndelungată în domeniu și trebuie să se poată adapta la orice situație neprevăzută. Nu vă lăsați ”păcăliți” și nu alegeți aceste servicii doar după prețul oferit ... vă jucați cu amintirile voastre și este posibil ca pe viitor să regretați. Din pacate, orice greseală în acest domeniu este ireparabilă. Vă putem recomanda, în funcție de serviciile dorite și de buget, cei mai potriviți furnizori astfel încât amintirile voastre sa fie în siguranță și de bună calitate.

  Cocktail Bar - Barul de cocktailuri este o modalitate deosebită de a vă personaliza evenimentul și de a vă surprinde invitații. Gama de cocktailuri care poate fi servită este diversă, începand cu cele mai cunoscute dintre ele până la cele mai extravagante amestecuri alcoolice și non-alcoolice. Voi alegeți ce preferați!

  Dansuri și Coregrafie - Doriți să vă impresionați invitații cu un dans al mirilor de excepție ? Vă putem recomanda cei mai buni coregrafi și instructori de dans care vă pot ajuta să deveniți niște adevărați dansatori. De asemenea vă puteți anima petrecerea cu momente speciale de dans, de diferite stiluri, oferite de profesioniști.

  Torturi și Prăjituri - Colaboratorii noștri vă vor oferi cele mai deosebite și delicioase torturi și prăjituri specifice evenimentului dumneavoastră.

  Alte Servicii Dorite - Aveți o idee pe care doriți să o puneți în practică sau vă doriți un serviciu pe care nu l-ati văzut menționat în cadrul site-ului ? Contactați-ne și vom face tot posibilul să vă oferim ceea ce vă doriți fie prin capacitățile noastre, fie cu ajutorul colaboratorilor. Suntem conștienți că în acest domeniu imaginația și creativitatea joacă un rol important și ne vom da silința să punem în practică orice idee merită luată în seamă.

nu mai sta pe ganduri

Cere Oferta Acum


Bogadi Mariage vă transformă evenimentul într-un spectacol unic prin pasiunea și atenția acordată fiecărui detaliu. Acoperim o gamă largă de servicii, începand de la consultanța acordată gratuit și până la diverse tipuri de aranjamente, decorațiuni, efecte speciale și accesorii specifice fiecărui eveniment. Suntem deschiși sugestiilor voastre și nu ezitați sa ne cereți orice serviciu pe care vi-l doriți chiar dacă nu-l vedeți prezentat în cadrul site-ului ... vom face tot posibilul să vi-l oferim. Vă garantăm că ne vom respecta sloganul și, în funcție de bugetul dumneavoastră, vom face tot ce ține de noi pentru a vă oferi un eveniment deosebit. CONTACTEAZĂ-NE!