Organizare Nunta Vatra Dornei - Suceava - Campulung - Gura Humorului - Brosteni

Planificarea și Organizarea Nunții

Deși organizarea unui eveniment de o asemenea anvergură presupune multă implicare din partea mirilor, și necesită întreaga lor atenție, procesul poate fi extrem de simplu și distractiv. Dupa logodnă, cele mai multe cupluri încep organizările prin diverse planificări ce vizează în special locațiile unde vor avea loc ceremoniile și, bineînțeles, petrecerea de după nuntă.

Cand nu se fac nunti - Data Nuntii

Alegerea Datei Nunții - Când Nu Se Fac Nunți

Orice cuplu care plănuiește o căsătorie își dorește să aibă cel mai bun start în noua viață împreuna, iar când planificăm o nuntă, data este primul lucru ce trebuie stabilit. Există mulți factori care ne pot influența în decizia de a alege ziua cea mare, cum ar fi timpul necesar pentru a face pregătirile, locațiile disponibile, bugetul, și așa mai departe.

Sala Nunta, Salon Nunta Vatra Dornei - Suceava - Campulung - Gura Humorului - Brosteni

Alegerea Locației Evenimentului

Un aspect care nu trebuie deloc neglijat este alegerea din timp a sălii / restaurantului pentru nuntă, recomandat fiind să o faceți chiar cu un an înainte de eveniment. Altfel ați putea avea neplăcuta surpriză să nu găsiți liberă data dorită, sau în cel mai rău caz, să nu mai fie nici o dată disponibilă pentru nuntă la restaurantul dumneavoastră preferat.

Decoratiuni Nunta Vatra Dornei - Suceava - Campulung - Gura Humorului - Brosteni

Aranjamentele și Decorațiunile de Nuntă

Decorațiunile și aranjamentele sunt extrem de importante în ansamblul nunții. Acestea, pe lângă vestimentația mirilor, sunt cele care exprimă spiritul zilei. Toate categoriile de aranjamente și decorațiuni au rolul de a vă exprima personalitatea și de a contribui la eleganța și stilul nunții.

Semnificatie Flori Nunta Vatra Dornei - Suceava - Campulung - Gura Humorului - Brosteni

Semnificația Florilor

Florile joacă un rol foarte important la ceremonia de nuntă, deoarece aduc șarm și reprezintă un simbol unic al mariajului. Deseori alegerea florilor e o treabă anevoioasă, însă cu ajutorul profesioniștilor din domeniu această sarcină se va ușura și puteți avea parte de aranjamente florale alese cu gust și rafinament.

Foto Video Nunta Vatra Dornei - Suceava - Campulung - Gura Humorului - Brosteni

Alegerea Serviciilor Foto-Video

Unul dintre momentele cele mai importante din viață, nunta, trebuie imortalizată în cât mai multe fotografii și videoclipuri. Peste ani, răsfoind albumul de nuntă, veți retrăi, aceleași emoții ca și în ziua cea mare. Trebuie totuși să vă asigurați că veți lucra cu profesioniști pentru a avea parte de o calitate superioară.

Muzica Nunta Vatra Dornei - Suceava - Campulung - Gura Humorului - Brosteni

Alegerea Muzicii Pentru Nuntă

Muzica este cel mai important detaliu al unei nunți, care poate transforma nunta în evenimentul perfect la care ai visat toată viața sau într-un dezastru. Varianta din urmă trebuie evitată neapărat, pentru că o astfel de situație poate fi ocolită foarte ușor, dacă respectați mici reguli și luați în considerare sfaturile noastre.

Rochii Mireasa Vatra Dornei - Suceava - Campulung - Gura Humorului - Brosteni

Alegerea Rochiei de Mireasă

Alegerea rochiei de mireasă nu este o sarcină tocmai ușoară. Ai la dispoziție o gamă infinită de modele și tipuri de material astfel încât alegerea poate fi un adevărat chin. Dar chiar dacă știi, per ansamblu, cum ai vrea să arate rochia ta, este important să ții cont de croiala rochiei și de forma corpului tău.

Cununie Nunta Vatra Dornei - Suceava - Campulung - Gura Humorului - Brosteni

Cununia Civilă / Religioasă

În sfârșit se apropie momentul mult așteptat, cel în care veți deveni mire și mireasă. Nimic nu poate suna mai bine de atât și nimic nu trebuie să vă umbrească fericirea. Va fi o zi presărată cu emoții, tradiții și clipe de neuitat, iar startul acestei zile va fi dat de cununia civilă care va fi urmată de cea religioasă.

Dansul Mirilor Nunta Vatra Dornei - Suceava - Campulung - Gura Humorului - Brosteni

Despre Dansul Mirilor - Sugestii Melodii

Dansul mirilor, indiferent că e vals, tango, blues sau mix de piese trebuie ales în funcție de ceea ce credeți că vă reprezintă cel mai bine. Astfel dacă vă considerați un cuplu mai romantic puteți alege din multitudinea de piese de dragoste, dacă vreți să fiți mai originali faceți un mix de piese, învățați o coregrafie și transformați momentul într-un un mic spectacol.

Traditii Obiceiuri Nunta Vatra Dornei - Suceava - Campulung - Gura Humorului - Brosteni

Obiceiuri și Tradiții de Nuntă

Fiecare zonă a țării are anumite tradiții și obiceiuri specifice de nuntă. În zona noastră, a Bucovinei, există și unele obiceiuri comune cu ale altor zone dar sunt și altele care se respectă doar aici, de exemplu obiceiul referitor la stabilirea unui număr mai mare de perechi de nași. Vă prezentăm o listă cronologică cu cele mai uzuale tradiții și obiceiuri.