FÂNTÂNA DE CIOCOLATĂ vă garantează succesul petrecerii dumneavoastră indiferent de ocazie, fie că este vorba de o nuntă, un botez, sau orice alt eveniment, iar aceasta va ramane mult timp "pe buzele" tuturor celor prezenți.

Închirierea unei fântâni de ciocolată include și cantitatea de ciocolată necesară evenimentului, ciocolată belgiană Callebaut, special concepută pentru astfel de fântâni de ciocolată. Fie că este vorba de ciocolată cu lapte, ciocolată neagră sau ciocolată albă, invitații vor rămâne cu siguranță impresionați.

BUFETUL DE FRUCTE, special pregătit pentru fântâna de ciocolată, conține fructe tăiate, aranjate pe platouri, în boluri sau inșirate pe bețișoare de bambus pentru ca apoi să fie invăluite de ciocolată. Pe lângă fructele tăiate, pentru un efect deosebit, vă oferim sculpturi și aranjamente de fructe personalizate și în ton cu evenimentul dumneavoastră. Sculptura în fructe reprezintă farmecul oricărui bufet de fructe și denotă clasa, nivelul și importanța evenimentului dumneavoastră. Fructele care se pretează cel mai bine pentru sculptură sunt pepenii și aceștia pot fi prezentați în diverse feluri: pepeni cu forme florale, cu inscripții, cu figurine, coșuri din pepeni, etc.

Concluzionînd, cascada de ciocolată de foarte bună calitate și cu o aromă de neuitat oferită de fântână transformă fructele proaspete în adevărate delicatese. Acesta este și motivul pentru care vă recomandăm ca aceste servicii sa fie comandate la pachet, respectiv Bufetul de Fructe cu Fântâna de Ciocolată, pachet ce conține următoarele:

  Fântână de Ciocolată Profesională CHOCO KING cu cinci etaje;

  Ciocolată Belgiană Callebaut extrem de fluidă și netedă;

  Bufet de Fructe exotice și de sezon, aranjate pe platouri, în boluri și frigărui de fructe pe bețișoare de bambus (fructele se stabilesc de comun acord și se achiziționează fie de noi, fie de dumneavoastră);

  Sculpturi în Fructe - se folosește în principal pepene verde și galben, ananas, mere, pere, kiwi, dar și alte fructe;

  Ornarea Mesei unde se vor amplasa bufetul de fructe și fântâna de ciocolată;

  O persoană care va fi prezentă pe tot parcursul serii și care va reumple fântâna cu ciocolată dacă va fi nevoie, va completa platourile cu fructe și va sta lângă bufet pentru a-i ajuta pe invitați să se servească;

Cu toate că recomandăm pentru orice eveniment pachetul menționat mai sus, aceste servicii se pot comanda și separat, respectiv doar Fântâna de Ciocolată sau doar Bufetul de Fructe cu sau fără sculpturi. Contactați-ne și împreună vom găsi soluția cea mai buna în concordanță cu preferințele dumneavoastră și cu specificul evenimentului!

nu mai sta pe ganduri

Cere Oferta Acum


Bogadi Mariage vă transformă evenimentul într-un spectacol unic prin pasiunea și atenția acordată fiecărui detaliu. Acoperim o gamă largă de servicii, începand de la consultanța acordată gratuit și până la diverse tipuri de aranjamente, decorațiuni, efecte speciale și accesorii specifice fiecărui eveniment. Suntem deschiși sugestiilor voastre și nu ezitați sa ne cereți orice serviciu pe care vi-l doriți chiar dacă nu-l vedeți prezentat în cadrul site-ului ... vom face tot posibilul să vi-l oferim. Vă garantăm că ne vom respecta sloganul și, în funcție de bugetul dumneavoastră, vom face tot ce ține de noi pentru a vă oferi un eveniment deosebit. CONTACTEAZĂ-NE!