Adaugă un strop de magie evenimentului tău cu decorurile realizate din baloane în culori simple sau viu colorate. Principalele aranjamente din baloane pe care le oferim sunt:

  Arcade din Baloane - De formă rotundă sau dreptunghiulară, arcadele pot fi folosite pentru decorarea intrărilor la diverse evenimente, pentru inaugurări de magazine, etc.

  Decor Fotografii din Baloane - Panourile pentru realizat fotografii sau așa numitele "Photo Corners" au o popularitate tot mai mare la evenimente, fie că sunt nunți, botezuri sau alte petreceri. Decorurile speciale pot fi realizate sub diverse forme din baloane de mărimi variate, mate, lucioase sau metalizate, acestea având în final un aspect foarte spectaculos.

  Balon Jumbo - Un balon rotund de dimensiuni mari, ce conține mai multe balonașe mici sau eventual și confetti, care se sparge într-un anumit moment al evenimentului (valsul mirilor, petrecerea de botez, unde poate fi o încîntare pentru copii, la aniversări) creând un efect de ”ploaie” de baloane.

  Baloane pentru Mesele Invitaților - Aranjamente din baloane (latex sau folie) pentru mesele invitaților folosite îndeosebi la botezuri, dar și la alte petreceri.

nu mai sta pe ganduri

Cere Oferta Acum


Bogadi Mariage vă transformă evenimentul într-un spectacol unic prin pasiunea și atenția acordată fiecărui detaliu. Acoperim o gamă largă de servicii, începand de la consultanța acordată gratuit și până la diverse tipuri de aranjamente, decorațiuni, efecte speciale și accesorii specifice fiecărui eveniment. Suntem deschiși sugestiilor voastre și nu ezitați sa ne cereți orice serviciu pe care vi-l doriți chiar dacă nu-l vedeți prezentat în cadrul site-ului ... vom face tot posibilul să vi-l oferim. Vă garantăm că ne vom respecta sloganul și, în funcție de bugetul dumneavoastră, vom face tot ce ține de noi pentru a vă oferi un eveniment deosebit. CONTACTEAZĂ-NE!