Lumini Ambientale

Fotografii Lumini Ambientale Nunta Vatra Dornei - Suceava - Bogadi Mariage

Lumini Ambientale / Arhitecturale

Orice decor de nuntă arată fantastic în lumina potrivită. Este recomandat să țineți cont de iluminarea ambientală a sălii de recepție atunci când vă planificați bugetul nunții astfel încât evenimentul să fie și un spectacol de lumină și culoare.

Cu ajutorul luminilor ambientale sala se va transforma și va arăta excepțional, fie schimbând culoarea pereților în nuanța dorită și/sau luminând personalizat masa la care se află persoanele sărbătorite sau principalii protagoniști ai evenimentului. Se poate păstra o singură culoare pe tot parcursul petrecerii sau culorile se pot alterna în funcție de momentele evenimentului, cert este că invitații dumneavoastră vor fi mereu într-o atmosferă de gală.

Luminile ambientale sau arhitecturale sunt un serviciu relativ nou în domeniul evenimentelor și au rolul de a crea o atmosferă plăcută în sala în care are loc evenimentul, transformând-o în culorile nunții. Luminile ambientale sunt plasate pe sol cu fața la perete sau pe acel element al sălii pe care doriți să-l luminați. În funcție de efectul pe care îl doriți, se poate plasa doar un fascicul concentrat de lumină sau o răspândire difuză de culoare ... unul dintre experții noștri în iluminat va alege luminile adecvate pentru ceea ce aveți nevoie și pentru a vă garanta un ambient extraordinar.

Cu Noi Visele Tale Devin Realitate

  GDPR ANPC