Informatii Utile

Oferte Bogadi Mariage

Vă prezentăm detalii despre ofertele noastre practicate în decursul anului. Dacă considerați ca aveți nevoie de serviciile noastre în perioada ce urmează, vizitați constant pagina de oferte și puteți beneficia de prețuri promoționale pentru anumite produse și servicii.  

FAQ - Bine De Știut

Această secțiune este dedicată oferirii unor răspunsuri concise pentru cele mai frecvente întrebări care ne sunt adresate în legătură cu serviciile și produsele noastre. Vă invităm să vizitați această pagină, iar dacă nu găsiți răspunsurile la întrebările dorite vă rugăm să ne contactați.  

Testimoniale Clienți

Vă invităm să citiți în pagina de testimoniale ce spun clienții despre noi și despre serviciile noastre. De asemenea, dacă ați beneficiat de serviciile noastre ne puteți trimite impresiile rămase după colaborarea cu noi precum și eventualele sugestii ... părerea voastră este foarte importantă.  

Colaboratori

Odată cu dezvoltarea activității noastre am adunat în jurul nostru o serie de parteneri, colaboratori și, de ce nu, chiar prieteni. Puteți vizualiza detalii despre aceștia în pagina de colaboratori și vă recomandăm să apelați cu încredere la serviciile lor.  

NuntiVatraDornei.ro

Prin intermediul site-ului NuntiVatraDornei.ro, site ce aparține Bogadi Mariage, ne propunem să vă ținem la curent cu tot ce inseamnă nunți în Vatra Dornei, și nu numai, vă prezentăm ultimele tendințe din acest domeniu, sfaturi utile și altele.  

Pagina De Facebook

Vă invităm să vizitați pagina noastră oficială de facebook și dacă vă place ceea ce facem am aprecia dacă ne-ați oferi și un LIKE. Vă vom ține astfel la curent cu activitatea noastră prin fotografii de la evenimentele ornate de noi și prin altele.  

Cu Noi Visele Tale Devin Realitate

GDPR ANPC