Faq - Bine De Stiut

Intrebari Frecvente

Am creat această secțiune pentru a veni în sprijinul vostru, viitorii noștri clienți, prin oferirea unor răspunsuri concise pentru cele mai frecvente întrebări pe care le primim în activitatea noastră. Astfel, vă puteți face o idee preliminară despre pașii și modurile prin care se începe o colaborare cu noi, despre termenii și condițiile colaborării, informații despre servicii, produse și altele. Vă rugăm să dați click pe fiecare întrebare pentru a vedea răspunsul, iar apoi nu ezitați să ne contactați pentru a discuta cât mai în detaliu.

 

Este probabil cea mai frecventă întrebare pe care o primim și de multe ori, din păcate, este chiar prima întrebare care ni se pune. Astfel, facem importanta precizare că în general pentru serviciile de acest fel, de aranjamente și decorațiuni evenimente, este foarte greu să oferi direct un preț fără a cunoaște mai întâi câteva detalii despre eveniment și despre doleanțele clienților ... bineînțeles, acest lucru este valabil pentru firmele profesioniste din domeniu care chiar își respectă clienții și dorințele lor și nu pentru acelea care urmăresc doar să-i ”agațe” pe aceștia prin diverse tertipuri oferindu-le ”marea cu sarea” la un ”super preț” și blamându-i de obicei pe cei care nu gândesc la fel ... Nu faceți greșeala de a ”cumpăra prețul” înainte de a studia serviciile oferite și calitatea acestora, iar acest lucru nu este valabil doar pentru aranjamente și decorațiuni. Așadar, recomandăm tuturor celor interesați de o eventuală colaborare cu noi ca înainte de a purta orice discuții despre prețuri, să stabilim o întâlnire unde să ne cunoaștem, să discutăm despre evenimentul vostru, să vă prezentăm în detaliu gama noastră de produse și servicii pentru a putea alege împreună ceea ce vi se potrivește și abia ulterior vă vom putea face și o ofertă de preț care să fie cât mai apropiată de bugetul pe care îl aveți disponibil. Vă garantăm, oricum, că avem prețuri foarte bune și servicii care se pot adapta pentru orice buzunar ... contactați-ne și vă veți convinge !
Recomandarea noastră este să ne contactați în cel mai scurt timp după ce ați stabilit data evenimentului și după ce ați ales sala sau chiar și înainte. Ideea este că cu cât ne întâlnim mai din timp cu atât este mai bine ... mai ales dacă ați stabilit evenimentul în lunile iulie sau august care sunt de obicei cele mai aglomerate și se ocupă primele. Avem capacitatea de a ne ocupa de mai multe evenimente în aceeași dată dar există totuși și o limită :-) ... ar fi păcat să nu mai putem colabora pentru că ne-ați contactat prea târziu !
Primul pas trebuie să-l faceți voi și să ne contactați cât mai din timp. Ne puteți contacta inițial la telefon 0723226333, pe email contact@bogadimariage.ro sau completând formularul din pagina de contact. Putem purta unele discuții și prin telefon sau email dar cel mai indicat este să stabilim o întâlnire la sediul nostru (Casa Bogadi din Vatra Dornei - Str. Unirii 162) unde vom discuta în detaliu despre evenimentul vostru și despre oferta noastră de servicii pentru acesta. Dacă totul este ok și ajungem la un acord vom încheia un contract de colaborare care va implica și plata unui avans. Facem precizarea că neavând un program fix de funcționare, orice vizită la sediul nostru se face doar pe bază de programare telefonică, de preferat cam cu o zi înainte. Dacă nu există totuși varianta unei întâlniri în termen util (îndeosebi pentru clienții plecați din țară) putem încheia un contract și la distanță, prin email, urmând a definitiva lista de servicii în momentul în care ne întâlnim.
Puteți beneficia de serviciile noastre fie alegând un pachet prestabilit de servicii (Clasic - Economic) care include cam strictul necesar pentru orice nuntă, fie vă puteți alege din lista de servicii exact ceea ce vă interesează, urmând ca apoi să vă facem o ofertă personalizată. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi în pagina de oferte !
După cum am precizat și mai sus, odată cu încheierea unui contract este necesară plata unui avans ... cerem acest lucru pentru a avea atât noi cât și voi garanția unei înțelegeri cât mai ferme pentru data respectivă. Pentru că suntem conștienți că aveți multe cheltuieli înainte de eveniment nu impunem o sumă anume care trebuie plătită, dar recomandăm totuși ca aceasta să nu fie mai mică de 10% din valoarea contractului. Restul de plată se achită după terminarea evenimentului, în termen de o zi, două, ... stabilim acest lucru de comun acord. Pentru cazurile în care contractele se încheie la distanță (prin email), plata avansului se poate face și prin transfer bancar sau puteți desemna o persoană care să facă plata și, eventual, să încheie contractul în numele vostru.
Orice modificare a contractului și a listei de servicii atașată acestuia se face doar de comun acord și trebuie anunțată cât mai din timp. În principiu, se pot aduce modificări serviciilor contractate până în maxim 5 - 7 zile înainte de data evenimentului (de exemplu nr. de persoane, de mese, etc.). Dacă se dorește renunțarea la unele servicii sau adăugarea de altele noi, acest lucru trebuie să ni-l anunțați mult mai din timp, fiind oricum recomandat ca pe perioada derulării contractului să avem o legătură cât mai strânsă și o comunicare cât mai bună ... doar așa avem garanția și noi și voi că nu se va omite nimic și evenimentul va fi așa cum îl visați.
În cadrul site-ului sunt descrise serviciile destinate evenimentelor cele mai uzuale. Fiind un domeniu în care creativitatea joacă un rol foarte important, suntem deschiși sugestiilor voastre și vă putem oferi servicii ”în premieră” pe care le vom stabili de comun acord. Astfel, nu ezitați să ne prezentați ideile voastre care puse împreună cu experiența noastră pot da naștere unui eveniment original și interesant, care va rămâne mult timp în memoria invitaților.
Florile cu care lucrăm sunt comandate special din Olanda în fiecare săptămână cu evenimente, ziua de comandă fiind lunea, iar livrarea la Vatra Dornei făcându-se joia prin transporturi speciale, frigorifice, existând astfel garanția că acestea vor fi proaspete și în cea mai bună condiție pentru evenimentul vostru. Gama de flori este diversă și cuprinde mai toate speciile care se tranzacționează pe bursa olandeză de flori, începând cu crizanteme, gerbere, trandafiri, crini, hortensii, bujori și continuând până la diverse specii mai exotice cum ar fi diversele tipuri de orhidee cymbidium, vanda, dendrobium și altele. Astfel, cu priceperea dobândită la diverse cursuri de designerii noștri florali și în funcție de bugetul vostru vă putem oferi buchete și aranjamente florale de excepție care vă vor încânta cu siguranță invitații și vor contribui la eleganța evenimentului. Un articol interesant despre florile de nuntă și despre câteva mituri despre acestea puteți citi AICI !
Gama noastră de produse este diversă și acoperă mai toate categoriile destinate evenimentelor și anume invitații, mărturii, plicuri, sticle, pungi, cutii, etc. . Pentru a vă face alegerea cât mai ușoară vă punem la dispoziție o multitudine de cataloage și mostre ale produselor disponibile care pot fi vizualizate la sediul nostru din Vatra Dornei. În cadrul site-ului puteți vedea și imagini cu majoritatea produselor disponibile, iar dacă nu puteți ajunge în timp util la o întâlnire comenzile pot fi plasate și telefonic / pe email / facebook. Vă recomandăm să lansați comenzile pentru aceste produse cât mai din timp având astfel garanția că veți beneficia de ele în timp util. Termenul de livrare maxim pentru acestea, în funcție de categorie și furnizor, variază între 5 - 10 zile după lansarea comenzii.
După cum am mai precizat, sediul nostru este în Vatra Dornei și deci principala zonă în care ne desfășurăm activitatea este municipiul Vatra Dornei și comunele limitrofe. Însă, odată cu dezvoltarea activității noastre primim tot mai multe cereri și din alte localități ale județului Suceava și nu numai, ocupându-ne până acum și de evenimente din Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Suceava și din alte zone. Astfel, în limita disponibilității noastre din datele solicitate avem capacitatea să ne oferim serviciile cam în tot județul Suceava și în o parte a județelor Bistrița, Neamț, Maramureș, ... important este să ne contactați cât mai din timp, principalul criteriu de alegere a contractelor fiind primul venit, primul servit.
Ne-am început activitatea în 2012 pe fondul unei lipse de servicii profesioniste destinate evenimentelor, cel puțin în zona Dornelor, și din dorința de a oferi tinerilor dorneni, dar nu numai, servicii de o calitate cât mai înaltă și, foarte important, la prețuri cât mai corecte, adaptabile oricărui buzunar. Am acumulat o experiență bogată în domeniu, ca urmare a celor peste 500 de evenimente de care ne-am ocupat cu succes până acum, ne-am întâlnit pe parcursul activității cu o mulțime de situații interesante din care am avut multe de învățat și putem spune, fără a fi acuzați de lipsă de modestie, că nu prea mai există secrete pentru noi în acest domeniu ci doar dorința de a ne dezvolta și perfecționa permanent activitatea și de a oferi servicii cât mai diverse, la standarde cât mai înalte.
În primul rând pentru calitatea demonstrată în timp a serviciilor oferite, pentru profesionalismul de care am dat și ne străduim permanent să dăm dovadă și apoi pentru prețurile corecte practicate care sunt foarte avantajoase și adaptabile oricărui buzunar. Pe lângă aceasta, experiența de peste 7 ani de activitate și cele peste 500 de evenimente de care ne-am ocupat cu succes, ne-au dezvăluit multe din ”tainele” acestui frumos domeniu și abia așteptăm să vi le destăinuim. Așadar, alegeți cu încredere Bogadi Mariage, vă garantăm că evenimentul vostru va fi pe mâini bune și vom face tot ce ține de noi pentru ca visele voastre să devină realitate. Contactați Bogadi Mariage ... nu aveți absolut nimic de pierdut !

Cu Noi Visele Tale Devin Realitate

  GDPR ANPC